Salı, Şubat 16, 2010

IV. Bilgi Güvenliği Günü - 11 Mart 2010

UEKAE'den gelen mailden:

Bilişim Sistemleri Güvenliğinde Yeni Eğilimler” ana teması ile gerçekleştirilecek IV. Bilgi Güvenliği Günü’nde, bilgi güvenliği, mobil sistemlerin güvenliği, güvenli yazlım geliştirme metodolojileri, kurumsal kimlik yönetimi gibi bilişim sistemleri güvenliği ile ilgili konular ele alınacak.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Bilgi Güvenliği Günü, TÜBİTAK Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) tarafından, 11 Mart 2010 tarihinde İstanbul Harbiye Askeri Müzesi’nde yapılacak.

Her sektörden katılımcılara yönelik olarak düzenlenecek konferansta, TÜBİTAK UEKAE çalışanları ve sektörün önde gelen kurum ve firma temsilcileri, güncel güvenlik kavramları ve yeni eğilimler hakkında bilgi verilecek.

Bilgi güvenliği, mobil sistemlerin güvenliği, güvenli yazılım geliştirme metodolojileri ve bankacılık uygulamaları gibi bilişim sistemleri güvenliği konularında yapılacak sunumların yanı sıra Bilişim Sistemleri Güvenliğinde Yeni Eğilimler sektörün tüm taraflarının katılacağı bir panelle ele alınacak.

TÜBİTAK UEKAE tarafından geliştirilen Pardus Kurumsal İşletim Sistemi'nin yeniliklerinin de paylaşılacağı etkinlikte, ülkemizde geliştirilmiş çeşitli bilgi güvenliği çözümleri gün içerisinde sergi alanında tanıtılacak.

IV. Bilgi Güvenliği Günü’nde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Konferansa katılım ücretsizdir. Katılım için kayıt yaptırmak zorunludur.

Etkinlik programı, ayrıntılar ve kayıt için:
http://www.bilgiguvenligi.gov.tr/etkinlikler/4.-tubitak-uekae-bilgi-teknolojileri-guvenlik-konferansi-ozel.html

Hiç yorum yok: